ponedjeljak, 8. listopada 2007.

Sandra Lončarić-Tankosić


EKSKLUZIVNO: SANDRA LONČARIĆ UDALA SE ZA PRIVATNOG PODUZETNIKA ŽELJKA TANKOSIĆA
Prelijepa osječka glumica izrekla sudbonosno da

Piše: Ivana RAB-GULJAŠ
Foto: Roberta SORIĆ

Kazališni je balkon okrenut prema zgradi Županije bio pretijesan za sve kazalištarce koji su u subotu oko pola sedam željeli vidjeti svoju kolegicu Sandru Lončarić kako izlazi iz Matičnog ureda u kojemu je nekoliko minuta prije izrekla sudbonosno DA svojem zaručniku Željku Tankosiću. Ostali su glumci, koji nisu bili spriječeni predstavom "Uhvaćen u mrežu", bili uz nju kada je, u nazočnosti roditelja, rodbine i prijatelja, uplovila u bračnu luku.
Dvadesetosmogodišnja je glumica Drame Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, uspješne teatarske i filmske karijere, na dan svojega vjenčanja bila ljepša nego ikada. U prekrasnoj svilenoj dekoltiranoj haljini golih leđa, s dubokim prorezom duž lijeve noge, posutoj kristalima koje je sama našila na vjenčanicu što ju je izradila njezina dugogodišnja krojačica, oduzimala je dah svojem zaručniku, tridesetpetogodišnjem privatnom poduzetniku (koji će, doznajemo, uskoro otvoriti vrlo zanimljiv restoran), odjevenom u svijetlozeleno odijelo i bež cipele. Za besprijekornu je frizuru zaslužna kazališna frizerka Ružica Miler, a za make up se pobrinula sama Sandra, odlučivši se za diskretan, prirodan look, naglasivši svoj najjači adut - svijetlozelene oči. Nakit se sastojao od, prema Sandrinu nacrtu izrađenih, naušnica, narukvice i broša od srebrne žice i kristala, a onaj najvažniji - burme - od bijelog je zlata i titana izradio Tomislav Mandić iz zlatarske radionice Mihajla Krasnića. U cvjećarnici "Clivia" mladenki su izradili efektan buket od kala i bambusa.
Jadranka i Željko Lončarić, Sandrini roditelji, te Smiljka i Mirko Tankosić, mladoženjini roditelji, nisu skrivali suze radosnice, sretni što su se njihova djeca odlučila stati pred matičarku. Razloga za obiteljsku sreću bit će i za četiri mjeseca, kada će ih njihova djeca razveseliti bebom, za koju se još ne zna hoće li biti djevojčica ili dječak. Bit će to prvo unuče u obitelji Lončarić s obzirom na to da Sandrin brat Mladen još nema djece, te drugo unuče u obitelji diplomata Mirka Tankosića. Naime, Željko Tankosić iz svojeg prvog braka ima desetogodišnjeg sina Lovru, a Željkov je brat Dražen još neženja. No, kako doznajemo, na vjenčanju je bio sam jer je njegova djevojka Mirna Gvajdek bila u Slavonskom Brodu, na izboru za Miss Slavonije i Baranje, odakle se u svatove požurila s pobjedničkom lentom.
Nakon vjenčanja i fotografiranja, mladenci i njihovi kumovi - Melita Hrčan, Sandrina školska prijateljica iz Orahovice, inače lektorica u "Večernjem listu", te Božena i Damir Raketić, vlasnici osječke pizzerije "Gondola", roditelji i rodbina otišli su na večeru u restoran "Bijelo-plavi", da bi oko 23 sata mladenci stigli u kafić "Stari grad" gdje ih je dočekalo šezdesetak prijatelja spremnih na veselo i bučno slavlje do sitnih sati.
Glas Slavonije

Nema komentara: